Als je gaat roadtrippen door de Costa Brava, dan ben je natuurlijk ook wel benieuwd naar wat voor muziek daar nou bij hoort. In dit blog ga ik je vertellen welke liedjes zeker niet mogen ontbreken in jouw playlist! En ja, dan heb ik het natuurlijk wel over die lekkere zomer hits. Spaanse muziek mag toch niet ontbreken wanneer je ultiem aan het genieten bent in de Costa Brava?

Hieronder een aantal bekende Spaanse zomer hits:

 1. Baila Baila Baila van Ozuna, Daddy Yankee en J Balvin
 2. China, J Balvin en Ozuna
 3. Despacito, Daddy Yankee
 4. Calypso remix, KAROL G
 5. Échame La Culpa, Demi Lovato
 6. Imposible, Ozuna
 7. El Perdón, Nicky Jam en Enrique Iglesias
 8. Bailar, Deorro en Elvis Crespo
 9. Duele el Corazon, Enrique Iglesias
 10. Subeme la radio, Enrique Iglesias
 11. X, Nicky Jam en J Balvin
 12. Taki Taki, DJ Snake
 13. La Cintura, Alvaro Soler
 14. Loca, Alvaro Soler
 15. Reggaetón Lento, CNCO

Hierboven heb ik een aantal van onze favorieten benoemd, maar op Spotify heb je natuurlijk ook heel veel leuke openbare lijsten. Wanneer je een premium account hebt, kan je de lijsten downloaden. Deze liedjes kan je dan zonder dat het internet kost beluisteren, hoe handig!

Hou je toch meer van wat klassiekere instrumentale muziek? Dan moet je echt eens luisteren naar de muziek van Spanische Gitarre op Spotify. Van deze artiest kom je helemaal tot rust en laat je het ultieme Spaanse vakantiegevoel beleven!

Onderweg kom je natuurlijk ook allerlei leuke hotspots tegen met leuke restaurants. In de Costa Brava is het vaak zo, dat er live bandjes staan. Dus neem tijdens je roadtrip eens vaker een stop. Ga lekker in de zon op het terras zitten met een wijntje of wat fris en geniet van de livemuziek dat de Costa Brava te bieden heeft.

Een aantal Spotify lijsten om aan te raden zijn: Spanische/Sommer Hits, Spanische Gitarre, RoadTrip 2020, Spaanse hits 2020. Daarnaast zijn de Top 40 hits ook onmisbaar, dus ik zou zeggen ga aan de slag met je eigen playlist! Zo heb je al jouw favoriete nummers op een rij en kan de roadtrip beginnen!