Meet the team

Britt schenkels

Student communicatie

Mijn naam is Britt Schenkels. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Heeze. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de Rooi Pannen Vormgeving in Tilburg. Momenteel studeer ik AAAd-Communicatie aan de Avans Academie. Mijn lievelingsplaatsje aan de Costa Brava is Tossa de Mar. Tossa de Mar is een heel gezellig en mooi stadje met een ongelofelijk mooi uitzicht over de zee. 

charlotte van noort

Student communicatie

Mijn naam is Charlotte van Noort en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Heeze. Ik ben afgestuurd aan het Sint Lucas media- en eventmanagement. Momenteel studeer ik AAAd-Communicatie aan de Avans Academie. Mijn lievelingsplekje aan de Costa Brava is Begur. De smalle, knusse straatjes zijn heerlijk om door te struinen en de baaitjes zijn adembenemend mooi. 

 

Merel van Geffen

Student communicatie

Mijn naam is Merel van Geffen, ik ben 20 jaar en ik woon in Schaijk. Afgestudeerd als Interieuradviseur en momenteel studeer ik AAAd Communicatie aan de Avans Academie. Mijn favoriete plek aan de Costa Brava is l’Estartit omdat ik hier vele mooie vakanties heb gehad. Door dit platform ben ik er wel achter gekomen dat er nog veel meer moois te zien is in deze mooie streek.