About Us

Wij stippelen een route uit door de Costa Brava om als beginnende reiziger niks te missen van al het moois dat deze streek te bieden heeft.

De streek staat natuurlijk bekend om het heerlijk weer en de prachtige stranden, maar dat is niet het enige wat deze regio te bieden heeft. Om de adembenemende kust, inspirerende musea en het heerlijke eten te ontdekken is een geplande roadtrip een goede optie. Dit omdat het op een relatief kleine streek is, wat prima te bewonderen is per auto. Zo kom je op plekjes waar andere niet snel zullen komen en mis je niks van de mooiste plekjes van de Costa Brava.

hoe, wat, waar?

Een roadtrip dus, maar waar kom je allemaal?

De route gaat van Cadaques naar Girona. De kustroute loopt namelijk van Roses naar Tossa de Mar, maar het gedeelte voor Roses is ook absoluut de moeite waard. Voor Roses gaat de route namelijk snel omhoog en kom je uiteindelijk in Cadaqués aan. Dit is de start van jouw roadtrip. Na Cadaques volgen nog meer mooie plekken en als laatste stop is Gerona ideaal. Deze plaats is voor mensen die de typische Spaanse sfeer willen proeven maar tegelijkertijd de drukte van Barcelona willen ontwijken. Klik op de knop hieronder voor meer info over de route.